62-090.2 Facetten der Lebensmittelchemie - Chemie und Analytische Kompetenz entlang der Wertschöpfungskette

Course offering details

Instructors: Prof. Dr. Sascha Rohn

Event type: Lecture series

Displayed in timetable as: Ringvorlesung

Hours per week: 1

Credits: 1,5

Language of instruction: German

Min. | Max. participants: - | -

Appointments
Date From To Room Instructors
1 Wed, 10. Apr. 2019 17:00 18:00 Hörsaal B Chemie Prof. Dr. Sascha Rohn
2 Wed, 17. Apr. 2019 17:00 18:00 Hörsaal B Chemie Prof. Dr. Sascha Rohn
3 Wed, 24. Apr. 2019 17:00 18:00 Hörsaal B Chemie Prof. Dr. Sascha Rohn
4 Wed, 8. May 2019 17:00 18:00 Hörsaal B Chemie Prof. Dr. Sascha Rohn
5 Wed, 15. May 2019 17:00 18:00 Hörsaal B Chemie Prof. Dr. Sascha Rohn
6 Wed, 22. May 2019 17:00 18:00 Hörsaal B Chemie Prof. Dr. Sascha Rohn
7 Wed, 5. Jun. 2019 17:00 18:00 Hörsaal B Chemie Prof. Dr. Sascha Rohn
8 Wed, 26. Jun. 2019 17:00 18:00 Hörsaal B Chemie Prof. Dr. Sascha Rohn
9 Wed, 10. Jul. 2019 17:00 18:00 Hörsaal B Chemie Prof. Dr. Sascha Rohn
Class session overview
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Instructors
Prof. Dr. Sascha Rohn