Course catalogue

Overview >  Teacher training degrees – free elective area B.Ed. >  Advanced and expanded study >  Fakultät für Mathematik, Informatik und Naturwissenschaften >  Ernährungs- und Haushaltswissenschaften

Course offerings / Modules
Course offering / Module
Instructors / Module Owner
Time period
Event type
Room
62-549.1 Lebensmittelkontaktgegenstände und Verpackungstechnik
N.N.
Tue, 27. Sep. 2022 [12:30] - Wed, 1. Feb. 2023 [14:00]
Seminar
62-549.10 Kostenrechnung und Controlling
N.N.
Wed, 28. Sep. 2022 [14:30] - Wed, 1. Feb. 2023 [17:45]
Seminar/practical course
62-549.2 Public Health Nutrition
N.N.
Mon, 26. Sep. 2022 [14:30] - Mon, 30. Jan. 2023 [17:45]
Seminar/practical course
62-549.3 Diätetik
N.N.
Th, 29. Sep. 2022 [10:15] - Th, 2. Feb. 2023 [14:00]
Seminar/practical course
62-549.4 Spezielle Diätetik
N.N.
Tue, 27. Sep. 2022 [10:15] - Tue, 31. Jan. 2023 [14:00]
Seminar/practical course
62-549.5 Ernährungsphysiologie
N.N.
Th, 29. Sep. 2022 [10:15] - Th, 2. Feb. 2023 [14:00]
Seminar
62-549.6 Ernährungskonzepte
N.N.
Mon, 26. Sep. 2022 [14:30] - Mon, 30. Jan. 2023 [17:45]
Seminar
62-549.7 Lebensmittelmarketing
N.N.
Mon, 26. Sep. 2022 [10:15] - Mon, 30. Jan. 2023 [14:00]
Seminar
62-549.8 Produktbewertung und Messtechnik
N.N.
Tue, 27. Sep. 2022 [14:30] - Tue, 31. Jan. 2023 [17:45]
Seminar
62-549.9 Fachliche Vertiefung der Grundlagen der Chemie
PD Dr. Christoph Wutz
Wed, 26. Oct. 2022 [08:30] - Wed, 1. Feb. 2023 [10:00]
Practical course/lab